Bagagelabels
Bagagelabels: soorten, types en het nut ervan
12 oktober, 2013
Goedkoop weekendje weg
Goedkoop weekendje weg, hoe plan ik het?
2 mei, 2016
Toon alles

4 Tips voor de ideale bagagetrolley en accessoires

bagagetrolley

Voordat je helemaal druk bent met het voorbereiden van je reis, geven we je hier enkele handige tips om de ideale bagagetrolley en reis-accessoires te kopen voor jouw ideale trip.

Tip 1: Bagagetrolley zullen afhangen van het type reis.

Er zijn veel verschillen te vinden in reisbagage en accessoires afhankelijk van de soort reis die je gaat maken. Er zijn opties die beter geschikt zijn voor zakelijke reizigers, en weer andere die beter passen bij backpackers en zonreizen. Het meest verstandige wat je kan doen is voor een soort bagagetrolley te kiezen die voor verschillende doeleinden en reizen gebruikt kan worden.

Tip 2: Voorkom problemen bij het inchecken van je bagagetrolley.

Afhankelijk van de vliegmaatschappij die je kiest, zullen er specifieke regels  gesteld worden aan je bagage. En deze regels verschillen ook vaak per vliegmaatschappij, dus het is handig om voor je reis even deze regels te checken. Als je een nieuwe bagagetrolley gaat kopen, kun je bij de betere winkels advies krijgen over de meest voorkomende afmetingen en  de koffers die daaraan voldoen.

Tip 3: Investeer in goede bagage met goede sloten.

Om diefstal te voorkomen is het aan te raden om je koffer of tas op slot te doen. Dat kan door middel van een geïntegreerd slot (met sleutel of cijfercode) of een los hangslot op de rits. Echter het is het mogelijk dat douane en/of beveiligingsmensen het slot zullen forceren indien zij dat nodig achten.
Er zijn ook zogenaamde TSA-sloten, medewerkers kunnen deze sloten openen en weer sluiten zonder schade toe te brengen aan uw slot, tas of koffer. Er zijn inmiddels steeds meer koffers en bagagetrolley te koop waar een TSA-goedgekeurd slot (te herkennen aan het logo) in geïntegreerd is.

Tip 4: Investeer in reis-accessoires.

Reis-accessoires zoals bagagelabels zijn niet zomaar een mode-dingetje, maar heel erg handig bij het kwijtraken van je bagage. Kies voor een bagagelabel die ervoor zorgt dat je koffer snel terug bij jou komt in geval van verlies.

Kies voor de beste kofferlabels met de meeste veiligheid.

Comments are closed.