Klantrelatie / Relatiegeschenk

Z1_Relatiegeschenk

 

Wil je je klanten verassen met een uniek en betaalbaar geschenk. Dan ben je bij DE kofferlabels.NL aan het juiste adres. Met de unieke geschenken van DE kofferlabels.NL geeft je je klanten niet alleen een leuk geschenk, maar ook een geschenk  met een toegevoegde waarde. Zo zal je organisatie niet snel vergeten worden.

DE kofferlabels.NL levert zowel standaard producten als producten in huisstijl voor speciale gelegenheden of wensen. Jouw wensen zijn voor ons het vertrekpunt naar een uniek ontwerp voor jouw label.

Vraag NU je offerte aan


 

Winkels / Webshop

Z2_RelatiegeschenkWil je ook één of meer van onze  unieke producten opnemen in je assortiment, en hiermee je aanbod en winst op een eenvoudige manier vergroten? Wij verwelkomen je graag als nieuwe distributeur / reseller bij DE kofferlabels.NL. Wij bieden goede marges en ondersteuning waar nodig is. Geen afnameverplichting of minimale bestelbedragen.

Wil je graag de labels in je winkel of webshop opnemen, dan kun je dit doen zonder risico te lopen. Aangekochte labels kun je bij DE kofferlabels.NL zonder problemen retourneren, en je krijgt dan gewoon je geld terug. Je hoeft dus niet te investeren of met een ongewenste voorraad te blijven zitten.

Neem NU contact op


 Je product promoten

Z3_RelatiegeschenkZoek je meer kanalen om jou producten online te verkopen. Of wil je je product promoten?  Dan ben je bij DE kofferlabels.NL aan het juiste adres. Je kunt je producten bij ons online promoten om meer klanten te bereiken die producten zoeken met betrekking tot reizen. Onze webshop wordt voortdurend geoptimaliseerd om bovenaan in het zoekresultaat van google te blijven. Via onze shop worden je producten vaker bekeken en gekocht.

Dus verkoop je iets wat te maken heeft met reizen, vakantie of bagages, neem dan snel contact met ons op om  de mogelijkheden te bespreken.

Neem NU contact op

 


 

Reisorganisatie 

Kofferlabels luchthavenBen je een instantie of organisatie die bezig is met identificeren van voorwerpen? Of loopt je vaak tegen problemen aan tijdens het sorteren van bagage en deze bij de juiste eigenaar te krijgen? Wil je niet  het risico lopen dat bagages bij de verkeerde personen terecht komen?

Dan biedt DE kofferlabels.NL hiervoor de beste en meest effectieve oplossing. Dit label met unieke code kun je dankzij de diverse meegeleverde bevestigingsmogelijkheden gebruiken naar eigen wens. Denk hierbij aan reisbagage, sportassen, schooltassen, sleutelhanger ect, of misschien heb je zelf ideeën gekregen waar je deze labels voor kunt gebruiken. Dit om eigendommen herkenbaar en onderscheidend te maken én preventief te beschermen tegen verlies.

Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe de labels binnen jouw organisatie het best gebruikt kunnen worden.

Neem NU contact op