bagagetrolley
4 Tips voor de ideale bagagetrolley en accessoires
30 april, 2016
goedkope vliegtuigtickets
Top 10 tips om goedkope vliegtuigtickets te vinden.
2 mei, 2016
Toon alles

Goedkoop weekendje weg, hoe plan ik het?

Goedkoop weekendje weg

Een weekendje weg is echt fijn, je bent even weg van de dagelijkse sleur en je kunt jezelf even terug opladen. Een leuk weekendje weg hoeft niet altijd duur te zijn. Maar hoe plan ik een goedkoop weekendje weg ?

Met onderstaande gids kun je ook met een klein budget een geweldige tijd hebben:

  1. Het eerste waar je rekening me kan houden is dat donderdag je ideale vertrek dag is. Dus plan je weekendje weg van donderdag of eventueel vrijdag. Door dit te doen zul je geld besparen . Ook als je een weekendje weg met het vliegtuig plant, zul je goedkoper uit zijn dan op andere dagen. Zelfs hotels, huurauto’s en vakantieparken zijn goedkoper als je je uitje plant van donderdag of vrijdag tot zondag. Dus minder geld, voor evenveel plezier!
  1. Het volgende wat je echt niet moet doen als je een low budget hebt, is een weekendje weg plannen in vakanties. Iedereen, ja werkelijk iedereen gaat dan, en daar maken hotels, vakantieparken, B&B ,…natuurlijk graag gebruik van.
  1. Nog een interessant puntje is om te proberen een last minute boeking te doen. Vliegtuigmaatschappijen en hotels,… willen natuurlijk niet met lege plaatsen achterblijven, dus vaak kun je een mooi weekendje weg of reis, last minute boeken. Waarbij je aanzienlijk minder betaald.
  1. Als je met een low budget een weekendje weg wil plannen, is het handig van te voren te kijken waar je goedkoper kunt eten enz. Beetje uitzoekwerk of ter plaatse rondvragen is een kleine moeite om te besparen. Ook activiteiten hoeven niet altijd veel geld te kosten, Denk aan kamperen, een nationaal park te bezoeken, musea met korting enz.
  1. Voor welk soort weekendje weg je ook kiest, vergeet niet je bagage, handtassen en rugzakken te beschermen tegen verlies, natuurlijk ook voor een klein prijsje.

Heb je nog andere tips, om low budget te genieten van een weekendje weg?

Bekijk ook onze speciale checklist voor vakantie: voor een onbezorgde reis.

Comments are closed.