goedkope vliegtuigtickets
Top 10 tips om goedkope vliegtuigtickets te vinden.
2 mei, 2016
Toon alles

Goedkope koffers vs. duurdere koffers?

goedkope-koffers

 

Misschien één van de moeilijkste dingen van het reizen…welke koffer moet je meenemen?

Veel mensen onderschatten dit gedeelte en gaan op het laatste moment winkelen om goedkope koffers te vinden. Meestal zijn koffers, zelfs met korting toch nog steeds redelijk duur. En de last minute shoppers geven vaak ook meer uit dan nodig is of kopen waardeloze kwaliteit voor veel geld enkel uit tijdnood.

Maar er zijn natuurlijk altijd goedkope koffers mythes. Hier enkele mythen over goedkope koffers:

  • Je krijgt waar je voor betaald
  • Materiaal is van slechte kwaliteit

Natuurlijk zit er verschil in de duurdere koffers, ze zijn verwaardigd voor comfort en gemakkelijk te reizen. Dus het open en dichtmaken, de sloten enz. Zullen net wat geavanceerder zijn dan de goedkope koffers. Maar dat wil niet zeggen dat goedkope koffers bij voorbaat slecht zijn. EN… goedkopere koffers zullen niet sneller verloren gaan dan de duurder. Noch zal deze sneller ongewenst openbreken dan de duurdere.

Waarom eigenlijk goedkope koffers kopen?

Waarom zou je goedkope koffers kopen? Er zijn verschillende goede redenen, lees mee:

  • Minder geld uitgeven: Hoe minder je uitgeeft aan je koffers, hoe meer je op vakantie kunt besteden. En zeg nu zelf wat klinkt beter?
  • Beter je zorgen maken over welk leuk restaurant of uitstapje je gaat maken, dan je zorgen maken dat je teveel geld hebt uitgegeven aan je koffer en je niets leuk meer kunt doen omdat je er geen geld voor hebt.
  • En als je je koffers verliest of deze beschadigd raakt, heb je dat liever bij een koffer van 50 euro dan één van 300 euro toch?

Natuurlijk als je liever een custom printje op je koffer hebt, of eentje met een hardere stevigere shell (buitenkant), dan zal je meer moeten betalen. En in een heel duur hotel aankomen met een vervallen koffer kan natuurlijk ook niet. Maar uiteindelijk dienen allebei de koffers -goedkoop of duur- hetzelfde doel: je kleding en spullen op je bestemming krijgen.

Goedkope koffers zijn overal op het internet te vinden. Er zijn vele die beweren de beste te zijn, maar een goede tip: koop bij de grotere bekende webshops. Die willen geen negatieve reputatie en hebben meestal een goede service. Nuttig om dus even een kijkje te nemen voor je koopt.

Al bij al, je kunt niet misgaan bij goedkope koffers. Ze zullen dezelfde hoeveelheid kleding kunnen pakken. Ze zijn even sterk qua onderdelen en gaan ook gewoon jaren mee. Vaak kun je een stuk meer meenemen omdat het gewicht van de koffer zelf lager is dan bij duurdere koffers. Dus je hoeft niet bang te zijn, op het laatste nog bij te moeten betalen op de vlieghaven.

Dus kijk uit naar kortingen of koop tijdens de solden. Zo geniet je nog meer van je welverdiende reis. En vergeet niet je bagage te beschermen tegen verlies op een veilige, goedkope manier.

Comments are closed.