inbraakpreventie
Waarom veel inbraken op vakantietijden?
12 oktober, 2013
Bagagelabels
Bagagelabels: soorten, types en het nut ervan
12 oktober, 2013
Toon alles

Promoot je merk of dienst met een uniek relatiegeschenk

goedkope relatiegeschenken

Goedkope Relatiegeschenken: onder de vele soorten relatiegeschenk artikelen die in het bedrijfsleven worden geschonken, zijn de op maat afgedrukte kofferlabels toch wel het meest geapprecieerd relatiegeschenk. Ze zijn niet alleen leuk en nuttig voor de ontvanger maar ook een kwalitatief geschenk. Daarom kiezen verschillende ondernemers in reisorganisaties, makelaars, hotels …deze manier om snel hun merk en diensten te promoten en duurzame relaties met hun klanten op te bouwen.

Wat maakt het bagagelabel tot een goed relatiegeschenk?

Ten eerste kunnen de bagagelabels (relatiegeschenk) jouw promotiedoelen keihard bereiken die de dure marketing niet kunnen bereiken om ze echt nuttig door de klanten worden gebruikt. En ten tweede kunnen ze door hun compacte formaat tot ver buiten de Nederlandse grenzen reiken en ingezet worden als ideaal relatiegeschenk. Maar het belangrijkste is de naamsbekendheid van je merk of dienst wordt door geschenken zoals promotionele bagagelabels gemaakt in een fractie van een seconde. Het is belangrijk om op je relatiegeschenk je logo te drukken. Hiermee maak je je organisatie onderscheidend van de rest en laat je een blijvende positieve indruk achter.

Hoe goed ben je in het promoten van je merk?

Er wordt gezegd dat als je het moeilijk vindt je merk te promoten, geef het dan weg. Als je met jouw woorden er niet goed uitkomt, zegt een promotioneel relatiegeschenk vaak meer dan 1000 woorden. Promotionele bagagelabels zijn hierin van onschatbare waarde. Ze worden altijd en door iedereen zeer goed ontvangen en verbeelden waar je merk voor staat. En vergeet niet… je gevende houding representeert ook waar je bedrijf voor staat. De ontvanger voelt zich gewaardeerd door het krijgen van dergelijk geschenk . Is dit niet een eenvoudige manier om je merk te promoten? Een uniek relatiegeschenk dat zo’n impact heeft dat de ontvanger het niet kan laten erover te praten met anderen. Hiermee wordt jouw doel bereikt namelijk je merk of dienst promoten!

Welk bagagelabel past bij merk of dienst om te promoten?

Relatiegeschenk

Dat is afhankelijk van de activiteiten van je organisatie, is het langdurig promotieactie of voor een korte tijd ? Wil je je klanten het promotielabel in hun bagages gebruiken of bijvoorbeeld als sleutelhanger ? Wil je een label die van duurzaam materiaal gemaakt is die lange levensduur heeft of bijvoorbeeld van plastic. Als je contact met ons opneemt, dan geven je gratis advies over welk bagagelabel het best bij je past. Daarna sturen wij een vrijblijvende scherpe offerte naar je toe als je het vraagt.

 

Tog : goedkope relatiegeschenken

Comments are closed.